Post by jectmologbuysal on Mar 7, 2022 11:38:08 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Days Bygone - Castle Defense ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Days Bygone - Castle Defense IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ повећати новац хак ▞▞▞
▞▞▞ Days Bygone - Castle Defense 2022 version ▞▞▞
Сама игра није ништа необично или посебно, врло мало игара јесте, тако да у томе нема ништа лоше. Одаје утисак да је ф2п пријатељски, не могу рећи да ли је то истина или не. Разлог је тај што је игра ужасно ужасна. Активна игра у стилу мировања. Само, на почетку нема начина да се стварно не ради. Нисам сигуран за касније јер играње није могуће искористити.
Хтео сам да дам овоме шансу. Али информације о приватности које желе потпуно су непотребне. Позивам све да одбију политику и сачувају ваше податке.
Pencil Rush 3D Jednoduché hry snwl
Забавна игра са много кул ствари у њој, али не могу да јој дам 5 звездица јер не можете да идете са својим пријатељима заједно у задругу или да се борите са својим пријатељима да једни гађају оружје, а други пуштају дино, љигавце, печурке , итд
Days Bygone - Castle Defense Toiminta qdnq
Дакле, постоји пристојан систем напредовања и довољно је забаван, али је само пакао нестабилан! Стално се руши када покушава да удвостручи награде након гледања реклама и то је фрустрирајуће.
Школски пројектни ниво игре. Ипак би добио Б.
Нема нежељених огласа! Велики избор! Фазе туторијала/отварања су прилично заморне, али када то прођете, биће прилично забавно, вреди барем покушати!
Избрисао сам све што сам купио и зарадио, без начина да вратим своје уштеде или куповине. Не успева да се потврди аутентичност када га отворим. У суштини узео новац од мене и онда све избрисао.
Добра игра веома добра
Нема шта да се ради, игра ће постати досадна и понављајућа у року од 300 дана у игри, кланови су бескорисни, чак ни рације нису у игри. Аутоплаи је скривен иза паивалл-а иначе морате да набавите гацха хероје који се такође могу купити за ирл новац. Изненађујуће није испуњена рекламама, пикселска уметност није ни лоша, већ само изгледа превише једноставно. Иначе прилично осредња игра
То је кул игрица коју можете надоградити своју особу и свиђа ми се анимација, такође можете добити МПЦ који ће вам помоћи у борби. Предлажем да је лук прилично добар оружје рано и пре 23. дана имам сандук за 20 драгуља, отварам га и добијам а базоока!
Апсолутно 💩 игра. 1) Добио сам лук епског нивоа и два пијука обичног нивоа наносе већу штету од ње. (+_+) 2) Бићеш бољи без свог саиграча или ћеш морати да преживиш 💯 дана да имаш боље саиграче. :-) 3) Можете да унапредите вештине својих саиграча када достигну ниво 50. Али њихов кп на траци кп-а ће бити видљив након што преживе 24 дана. :-]
Веома једноставно и досадно. Нисам могао да се натерам да играм преко 5. нивоа када сам схватио да је следеће откључавање тек на 10. нивоу.
Насумично се руши усред мојих дугих трчања по тамници и изгубим све што сам управо урадио. Веома забавна игра. Превише фрустрирајуће за игру
Days Bygone - Castle Defense Acțiune upy
Близу нивоа 400, и једна ствар ме нервира. Портали се не могу укључити/искључити и хероји не третирају портале као непријатеље. Дакле, можете или да затворите игру и пустите своје хероје да се враћају назад на нивоима или да активно седе тамо кроз сваки талас. Ако је ово начин да спречите отворену игру у празном ходу, можете да ставите флашу воде на телефон и пошто он спроводи струју, он мисли да стављате прст на екран. У реду, идемо. Молим вас учините да хероји нападају портале.
Нови телефон, ново чување, и даље одлично. Неколико ствари које треба додати: опција за промену музике у главном менију, можда ажурирање звучног дизајна свега? Мало је благ банкомат
ок
Days Bygone - Castle Defense कार्रवाई fza
Захтева приступ превише само за играње игре.
Игра постаје све тежа све док није немогућа. Затим се враћате на ране нивое и добијате надоградњу у процесу. Онда морате поново да играте све нивое, али овог пута са надмоћним оружјем, што је досадно! Потребно је 30 минута да се вратите на ниво на коме постоји мало изазова, а затим брзо постане претешко, а затим поново поставите на још 30 минута чувања деце на раним нивоима.
Изгубио сам преко 160 рубина. Мој телефон је остао без батерије током експедиције и када сам учитао чување у облаку, рубини су нестали. Играо сам игру 20 дана и гледао гомилу реклама. Ако се ништа не може учинити поводом тога, онда ћу деинсталирати.
Још нисам стигао далеко, али то је прилично забавна игра. Једини проблем који имам до сада је тај што су непријатељи нерањиви док се потпуно не појаве на екрану. Ово даје неправедну предност нападачима из даљине који већ морају само да се помере на веома кратку удаљеност пре него што почну да пуцају. Дозволите нам да почнемо да их ударамо чим сваки непријатељ почне да излази.
Иако ми се игра свиђа, морао бих да се сложим са неким другим људима. Можда је то због моје лоше везе, али од најновијег ажурирања нисам могао да се аутентификујем на Гоогле Плаи-у и приметио сам да не могу да тражим награде јер пише да сам ван мреже. Нисам сигуран зашто се то сада дешава. Одмакнувши се од проблема са везом, свиђа ми се ова игра. Стално се ажурира тако да не сумњам да ће ова грешка ускоро бити исправљена.
Релативно не досадно губљење времена. Више звездица за мање огласа од других игара. Једна звездица јер себе називате игром одбране дворца или куле. Сигурно не.
Немојте ме погрешно схватити ова игра је одлична, али једна ствар коју сам приметио је да је легендарно оружје тако намештено, пише 2% што би ТРЕБАЛО да буде 1/50, зар не? Након отварања преко 300 кутија, још увек нисам видео ниједно легендарно оружје, да бих набавио кутије користио сам само хакове, који уопште не утичу на цене. Осећам да вас игра тера да купујете прескупе драгуље.
Не бих рекао да је најбоља, али у реду је, за разлику од игре у којој морате да гледате рекламе да бисте заправо наставили кроз нивое и наставили, заиста је тешко завршити нивое за које не бих волео да гледам рекламе, нпр. постоји много огласа који се појављују и које треба погледати да бисте наставили.
Боохооо, ажурирање је покварило моју игру. Не могу да преузмем сачуване податке за наставак игре и увек се враћа на почетак.
Игра је одлична за мене! Премотавајте и брусите, изнова и изнова, тако да моје име буде на врху листе. Међутим, после сваког премотавања морам поново да прођем стотине дана да бих достигао нову висину. Очекујемо функцију брзог премотавања унапред како би играчи могли брже да мељу. Мир!
То је веома забавна игра, али након што дођете до одређене тачке, можете само да сачекате драгуље у главном режиму. Ако не можете да победите шефове, морате се надати бољем пиштољу, а ако добијете лошији, морате више да мељете. Било ми је забавно док си ти на почетку.
Мора да буде начин да добијете више оружја одједном. У овом тренутку, то је један по један, досадан процес који вас тера да чак ни не покушавате ни једног. Користите к количину кешова предмета да бисте играли са њима, када једном баците списак предмета које сте освојили, пролазите кроз и мењате оне које желите да мењате за драгуље, а остали остају у вашем инвентару.
Игра је у почетку била забавна, али је врло брзо постала досадна због веома спорог напретка без куповине надоградњи (куповина за два новца)
Забавна игра, али -2 звездице за сулудо малу шансу за испуштање корисног оружја. Ако желите да добро напредујете, у основи сте приморани да трошите новац на легендарне. Од 50 кутија добио сам можда 4 оружја која нису била сива.
Потребно је да користите своју адресу е-поште да бисте сачували и ствар која потврђује аутентичност ће имати приступ вашим имејловима. Не препоручујем да је преузмете и многи други људи би се такође сложили
Игра је скоро савршена. Функција премотавања уназад чини да нисте још увек у току и да сте приморани или да мељете годинама или плаћате за вештине. Једини проблем који имам је да не постоји начин да брже пређете нивое ван повећања брзине премотавања. Једном када достигнете свој првобитни највиши ниво, он се успорава назад на ПУЗЕ на вишим нивоима. Само је потребно превише времена да бисте били доследно забавни.
Жели скицирани приступ Онедриве-у и другим Гоогле услугама. Иначе се добро игра са слатким уметничким стилом.
Брзо постаје досадно. Једна додатна звездица јер ме нисте присиљавали да гледам огласе.
Два пута сам покушао да уђем у ову игру, али нисам успео. Прилично досадно.
У почетку забавно, али пре или касније само је једна ствар важна: набавити једнометно оружје наранџасте боје. Јер сво друго оружје је срање. А ако је ваше оружје лоше, никакве друге статистике/савезници/вештине итд. не могу да вас спасу. Шта је најзабавнији део? Оружје има нивое у зависности од нивоа који сте достигли, тако да морате да наставите да се котрљате за добро оружје. Оружје мање реткости је бескорисно. Невероватно П2В.
Драгонове не ради пола времена, а схаранга+дуренал имају изузетно низак дпс јер је левитација објективно најгора перк (осим ако није на рхонго-у било шта)
шта је са текстовима Астронаута? Није ли то кршење ауторских права?
Веома добра игра имам скоро све легендарне, имам 12 од 15 легендарних ликова, такође имам Кејна са 3 звездице по мом мишљењу, веома је забавна игра и за само недељу дана добићете легендарног лика
Days Bygone - Castle Defense कार्रवाई ssdo
Не смета ми гриндинг, али овај је плитак и незанимљив сопствени и генерално јефтин покушај да се направи нешто као Дунгеон Дефенсе.
Радим исту ствар на сваком нивоу
Требало је да аутоматски напада као пвз
Забава у почетку, али тек након неког времена постаје велики гриндфест и престаје да буде забава.
Стигао сам до дана 680. Премотајте уназад, а затим ажурирајте игру. Сада не могу да победим шефа из дана 670 чак ни са бољом статистиком оружја и побољшаним херојима 👎👎