Post by jectmologbuysal on Mar 7, 2022 11:16:46 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Go Escape! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Go Escape! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чит-код більше всього ▞▞▞
▞▞▞ Go Escape! 2022 version ▞▞▞
Ця гра часто підходить, коли вам нудно або офлайн. Але одна проблема полягає в тому, що для розблокування недостатньо куль. Але в цілому гра чудова
Go Escape! Παιχνίδια arcade ptt
Графіка пристойна, коли я стукаю по м’ячу, іноді він не реагує. Краще не грати в цю гру, поки ви не виправите збій і помилки
Це весело і трохи викликає звикання, але я не можу не помітити, що як тільки ви закінчите останній рівень, він просто повторюється знову і знову, і це так легко, якщо вам більше 7 років.
Жахлива реклама ігор на кожному рівні
Ця гра дивовижна. Є складні рівні, і грати в цю гру дуже весело 😝. Спочатку я побачив цю гру в оголошенні, а потім завантажив її. Тепер це моя улюблена ❣️ гра. Це тому, що я поставив цьому 5 зірок 🔥🔥🔥🔥🔥це гарна гра Дякую 🌈💖
Хороша гарна гра, але є 1 но за 100 рівнів, я зустрів, де це 5 рівнів із поломанною анімацією, на жаль, не можу прикріпити скриншот
Це непроста гра, але й цікава. Він може мати як нескінченний режим, де в міру просування виникають нові перешкоди. Це було б так круто
Величезні проблеми із затримкою введення при підключенні до Інтернету, деякі рівні мають явні недоліки дизайну та вимагають фізики RNG, напрямок стрибка може іноді збитися. Хороша ідея, але жахливе виконання.
Слава жахливо зроблена. Це менш схоже на повністю розроблену гру, а більше на перший проект якогось нуба-програміста, і при цьому поганий. Я маю на увазі, що стрибки жорстко закодовані, зони вбивства жорстко закодовані. Погана взаємодія з ігровими об'єктами навколишнього середовища, стрибки відстають. Я серйозно ненавиджу, наскільки погана ця гра і кого ви намагаєтеся обдурити фальшивими оглядами.
Весела гра, але забагато реклами. Витрачайте більше часу на очікування реклами, ніж на використання програми.
Гра була веселою, поки я не заплатив 3 долари за відсутність реклами. потім він продовжував зависати кожні 10 секунд або близько того.
Занадто багато реклами робить його практично неможливим. Не витрачайте на це час. Безліч хороших ігор без жадібних розробників, які засипають вас сміттям. ВИДАЛЕННЯ!
Це може бути дуже складно, тому переконайтеся, що стрибаєте в ідеальний час. Також збирайте нові кульки, тому що вони набагато крутіші, ніж оригінали.
Go Escape! Arcade gsu
Є багато реклами, і я не так багато граю. Мені потрібна допомога на кожному рівні, тому краще грати в іншу гру. Удачі Xxxxx
Клас. Пройшла всі рівні
Раніше це було чудово, але зараз чомусь дуже відстає
Це справді весело і складно, якщо ви дуже легко злієтеся на ігри, не завантажуйте цю гру. Я хотів би, щоб ця гра мала більше рівнів
Це не так багато додає, це дуже рідко для доповнень. У міру того, як гра триває, вона стає все складнішою і розважає вас. Я б сказав, що це найкраща гра, яку я завантажив
сама гра хороша, можна навіть сказати, що вона чудова. Але справа в тому, що я виявив, що рівень 110 не працює, і його неможливо подолати. Коли ви майже підійшли до кінця, останній стрибок ПЕРЕМІЩАЄТЬСЯ. Рівень пропуску також не працює, можливо, я просто не знаю, як ним користуватися, але збій 110 рівня неймовірний.
Крута гра я вже на 139 рівні
Це викликає залежність, але дійсно дратує те, що вам доведеться чекати, поки кнопка відтворення з’явиться, коли ви помрете. Буде набагато краще просто з’явитися знову і продовжувати гру
Це дійсно хороша гра, але іноді, особливо коли її відкривати, вона починає відставати 😒 але в іншому вона дійсно хороша 👍 👌 😄
Нещодавно завершив всю гру, і це було класно! Є реклама, але це не безпідставно, і є багато рівнів, якими можна зайнятися кілька тижнів. 10/10 зіграє знову
Дуже весела, цікава та розумна гра, чудова робота... Чекаємо на інші рівні 😁👌
Why does Oticon stream directly to iPhone but not many models of Android? You can love or hate Apple or Android but you can not escape the reality of these
Ця гра була в цілому досить хорошою, але трохи складною. У грі важко пересуватися, і на рівні 1 ви можете ледве стрибати, і є багато додатків, а деякі з них дуже непридатні та не по-дитячому
Ця гра неможлива!
Скачать Clash of Crime Mad City War Go (Мод - Mod Money) 1.0.8 на андроїд. Оновлено: 20/01/2022. Жанр: Гонки. Переглядів: 62919. Скачать. Детальний опис.
Стрибки трішки збої, і з рухомими платформами
Master Kena 3D Pembunuh Pisau Laga klky
Я вважаю, що це дуже знімає стрес і весело грати. Загалом, дуже добре, схвильований на більше рівнів
Я щойно встановив її і навіть не відкрив, але завантажив, бо думав, що це проста гра, але відгуки говорять про інше. Я хочу гру, яка не має вищих рівнів. Не ставай важче. Будь простим і залишайся таким назавжди. Я хотів на той час, коли думаю, але моїм рукам потрібно чимось пограти. Я бажаю, щоб ця група розробників створила таку гру
Гра весела до тих пір, поки ви не досягнете 119 рівня, вона збоїться до того, де ви не можете подолати рівень, незважаючи ні на що. Будь ласка, виправте це!!!!
Дивовижна гра. Справді звикає. Реклами майже немає, і гра дійсно приємна.
Скейт-тур
Чудова гра! Я дуже довго чекав нових рівнів, якщо вони їх вийдуть!
Go Escape! Arcade gsu
Гра дуже класна
Це хороша гра, елементи керування базові, але всі рівні залишають її веселою. Графіка проста, а скіни різні. Мені подобаються нові частини рівнів, які будуть додані, коли ви перейдете на вищі рівні (телепорти, нові платформи). Все-таки знайдено деякі збої та подвиги, але загалом гарно проводите гру! Хороша робота
Ця гра є несправедливою на одному з рівнів, отвір занадто малий, щоб м'яч міг пройти крізь отвір, тому вони повинні зробити його несправедливим, тому вони повинні зробити його більшим і легшим, і гра не дозволить мені отримати всі кулі.